Nieuwsbericht: Bergkamp hoopt op rentree bij Arsenal

Bergkamp

Door: Silvinio Osanto

TILBURG – Dennis Bergkamp (44) hoopt ooit terug te keren bij Arsenal. De oud-voetballer zegt dit in een exclusief interview met The Daily Telegraph.  “Het gevoel dat Cruijff heeft bij Barcelona, dat heb ik bij Arsenal.”, zegt Bergkamp.

Dennis Bergkamp droeg 11 seizoenen lang het Arsenalshirt en de Londense voetbalclub zit nog steeds in zijn hart. Bergkamp zegt in het interview met de Britse krant dat hij nooit een slechte dag heeft gehad bij Arsenal. Dit is een belangrijke reden voor hem om ooit terug te keren bij de club waar hij in 2006 zijn carrière heeft beëindigd.

Op dit moment is Bergkamp assistent-trainer bij Ajax. De oud-international ziet zichzelf niet de rest van zijn trainerscarrière bij de Amsterdammers blijven. “Ik kan niet vooruitplannen, maar ik blijf hier nog drie tot vijf jaar en daarna weet ik het niet.”, geeft Bergkamp aan in het interview.

Bergkamp wilt niet terugkeren als hoofdtrainer. Hij is liever onderdeel van de technische staf. Zijn voorkeur gaat uit naar het individueel werken met aanvallers. Die rol bevalt hem goed. Over een terugkeer heeft Bergkamp het al gehad met andere oud-spelers. Thierrry Henry en Patrick Viera staan volgens Bergkamp ook open voor een comeback.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s