“Die anderen”

“Die anderen”

Ik wou gewoon even laten zien hoe hypocriet we met z’n allen zijn (Mag ik daar wel over oordelen? Ik doe het gewoon!). Zaken worden vergeten zodra er iets nieuws is. De media maakt ons gek.

Natuurlijk mag je de
gebeurtenissen niet met elkaar vergelijken, maar ik vind het jammer dat die 17 jarige jongen, door de media, werd afgeschilderd als een kansarme jongere. De grensrechter wordt inmiddels gezien als een held die helaas op de verkeerde plek was. Dit heeft hier in principe niets mee te maken, maar de grensrechter wordt door de media neergezet als 1 van ons. De 17 jarige jongen als: “Die andere”. Dit zorgt voor opschudding.

De discussies in het land lopen nu weer hoog op. Meneer Wilders schreeuwt dat we een “Marokkanenprobleem” hebben en alle bekende discussieprogramma’s spelen daar direct op in? Dit klopt niet! We hebben een “vingerwijs-probleem”. Het zijn altijd “die anderen” die het gedaan hebben. Ik vind dit persoonlijk heel jammer, want “die anderen” maken ook deel uit van de samenleving. Nederland is een prachtig land met heel veel culturen en mogelijkheden. Jammer dat deze mogelijkheden niet volledig benut kunnen worden, omdat we constant met ons vingertje blijven wijzen naar “Die anderen”.

“Die anderen” bestaan niet. We moeten dit samen doen!

Silvinio.76753_4826195903608_1798916043_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s